Zoeken

Agenda


Dental Expo 2020
26 - 28 maart 2020
Amsterdam RAI


Vacature


Actuele vacatures
Werken bij Van de Hoef Dental
Pasvorm en comfort voor een actief leven! Zacht siliconen relingmateriaal in cartridge

Pasvorm, comfort en functie voor een glimlach

Veel van uw patiënten leven langer dan ooit tevoren en hebben ook een actiever leven. Zij willen onbezorgd kunnen glimlachen, comfortabel praten en van hun eten genieten op elke leeftijd, ook als ze een prothese dragen. Protheses leiden tot irritatie en extractie, plaatsing van implantaten tot veranderingen in zachte en harde weefsels.

Reline II Soft en Extra Soft van GC passen zich efficiënt aan deze nieuwe omstandigheden aan, want ze vormen een zachte laag tussen de prothese en de slijmvliezen. Dit ondersteunt de genezing en zorgt voor comfort. Daarnaast werkt het weken, zelfs tot enkele maanden lang.

Een gemakkelijk aan te brengen siliconen liner in cartridge
De ideale viscositeit van het materiaal maakt het vloeiend onder druk, zodat het precies de anatomische details volgt. Door de verbeterde trimmogelijkheid is de eindafwerking van de randen nu nog gemakkelijker.

Duurzaam comfort en aangename verlichting voor uw patiënten Met Reline II loopt de temperatuur niet op tijdens het uitharden, wat comfortabeler is voor uw patiënten. Het materiaal blijft glad en geurloos en behoudt zijn dimensionale stabiliteit en elasticiteit weken of maanden lang. Het resultaat? Een duurzame en praktische oplossing voor prothesepatiënten.

Sterke hechting, maar gemakkelijk te onderhouden en aan te passen
De verbeterde samenstelling van GC Reline II Primer voor kunsthars biedt sterke hechting aan de prothese gedurende een langere tijd. Toch maakt deze sterke hechting het materiaal niet minder flexibel. U kunt materiaal toevoegen binnen
3 maanden na de eerste applicatie, met het oog op veranderingen in de slijmvliezen en het bot. Dankzij de nieuwe Reline II Remover voor kunsthars kan de relinerlaag bijzonder snel worden verwijderd en vervangen.Onder alle omstandigheden
Van veerkracht tot elasticiteit: kies het product dat het best past bij de klinische situatie

Met een hardheid van 32 (Shore A) is GC RELINE II Extra Soft een veerkrachtig materiaal. Het is met name nuttig voor het normaliseren van geïrriteerd weefsel en het ondersteunen van de weefselgenezing na de extractie of na het plaatsen van implantaten. Het kan dagen of weken lang op zijn plaats blijven zitten.

Met een Shore A-hardheid van 48 behoudt GC RELINE II Soft zijn elasticiteit in de loop der tijd en verdeelt het net als een schokdemper de druk bij anatomische problemen. Het is ook ideaal voor de relining van implantaat ondersteunde prothesen na de genezingsfase. Het kan weken of maanden lang op zijn plaats blijven zitten.Bij bestelling wordt automatisch de gratis verpakking toegevoegd!

Bestellijst

U heeft geen artikelen op uw bestellijst.
« Snel-bestel

Uw account

Gebruiker
Wachtwoord
Onthoud me
 
« Nieuwe klant
« Wachtwoord opvragen

Actueel

Nieuwe producten
H&R Beet- en lepelplaten

Nieuwe producten
Mestra Aneto gelketel

Oostergracht 42 - 3763 LZ Soest - The Netherlands - KvK 31038027
T +31 (0)35 6028384 - F +31 (0)35 6011681 - Email info@vandehoefdental.nl - Disclaimer